loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
TRE DAGER TIL ENDE: Onsdag 19. oktober starter årets VVS-dagene på Norges Varemesse i Lillestrøm. Her er et glimt fra VVS-dagene i 2014. (Foto: Lars Opstad)

Din guide til VVS-dagene

Arne Kongsnes / 2016-10-18 07:30:59

Onsdag starter årets happening i VVS-bransjen, tusenvis av fagfolk er ventet. Her er det du trenger å vite om VVS-dagene.

Inne i Norges Varemesse venter hele 211 utstillere fordelt på 7.751 kvadratmetere, dermed blir VVS-dagene minst like store som i 2014.

SLIK FINNER DU FRAM: Last ned hallkartene her!

UTSTILLERNE: Se alfabetisk oversikt eller sortering etter fagområde

Viktigste møteplass

– Mange av våre utstillere har vært med siden starten og enda flere har kommet til underveis. Vi er utrolig stolte og glade over å kunne si at vi virkelig er den største og ikke minst viktigste møteplassen for VVS-bransjen og alle innenfor byggebransjen som er opptatt av energi og miljø i bygg, sier prosjektleder for VVS-dagene, Henrik Sakshaug.

Han lover de som deltar på VVS-dagene en bred og mangfoldig utstilling, og en rekke messetilbud.

– Vi har utstillere i alle kategorier; Varme, ventilasjon, sanitær, systemleverandører, billeverandører og verktøy for å nevne noen. Mange kommer i år med nye produkter og vi skal ha flere lanseringer på årets messe. I tillegg er det mange nyetablerte selskaper som deltar for første gang i år, forteller han.

SLIK UNNGÅR DU KØEN: Forhåndsregistrer deg til VVS-dagene, flere tusen har allerede gjort det

VVS-dagene er Skandinavias største ​fagmesse innen VVS-teknikk og arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Onsdag 19. til fredag 21.oktober samles nær sagt hele den norske VVS-bransjen på Norges Varemesse. VVS-dagene er en av landets eldste og mest tradisjonsrike fagmesser og den viktigste møteplassen for VVS-bransjen. Nærmere 10.000 fagfolk besøkte VVS-dagene i 2014.

VVS-dagene ble arrangert for første gang i 1982 og er i dag Skandinavias største fagmesse innenfor sitt fagfelt.

Praktiske tips

Her er noen praktiske tips til deg som skal besøke årets messe:

  • Transport: Lokomotivførerstreiken pågår fortsatt, men strekningen Oslo S – Lillestrøm er bare berørt i begrenset grad. Sjekk dine transportmuligheter på nsb.no og ruter.no
  • Fagprogrammet: Bakerst i hall D finner du scenen hvor fagprogrammet for onsdagtorsdag og  fredag avholdes. Dette er helt gratis for besøkende og det er bare å møte opp.
  • Oktoberfest-restaurant: Bakerst i hallen finner du en restaurant med mat og øl-servering i ekte oktoberfest-stil.
  • Lounge: Frister det med en liten hvil for bena? Slå deg ned i lounge området ved restauranten.
  • Besøkende: I glasshallen ved inngangspartiet finner du Hvem Leverer Hva som under messen hjelper deg med å finne frem, bare stikk innom!
  • Åpningstider: Onsdag 19. oktober 10.00–18.00, torsdag 20. oktober 09.00–18.00 og fredag 21. oktober 09.00–17.00.

 

VVSguide david knutolavSTÅR PÅ FOR DEG! VVS-foreningens Knut Olav Knudsen (t.v.) og David Zijdemans i full sving med å sette opp standen på Norges Varemesse.

 

TIDLIGERE SAKER OM VVS-UTSTILLERNE:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse