loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STØRST I SITT SLAG: Servicesjef Geir Magnus Bakken i Grundfos (innfelt) er glad for at den største og fremste testriggen av sitt slag i Norge nå er på plass.

Teknologisk nyvinning fra Grundfos

/ 2016-10-27 07:56:19

Dette er Grundfos sin nye testrigg, som tester alle pumpetyper og merker.

– Endelig er den på plass, den største og fremste testriggen av sitt slag i Norge, Den har en hjerne som utfører alle tester og funksjoner og gir oss helt nye muligheter, forteller Geir Magnus Bakken, servicesjef i Grundfos.

Tester alle pumpetyper og merker

Riggen tester alle pumpetyper og merker. I de tilfellene det gjelder Grundfos-produkter er den koblet opp mot en felles database for alle testriggene i Grundfos. Dermed er det mulig å sammenligne testdata fra når pumpen ble produsert og testet på produksjonsfabrikken til Grundfos.

ISO-normer

Bakken forteller videre at testriggen er bygget med samme spesifikasjoner som produksjonstesterne til Grundfos. Det gir mulighet for å ISO-sertifisere pumper etter forskjellige ISO-normer som er påkrevd i forskjellige applikasjoner. Testriggen kjører fullskala test med mulighet til å simulere forskjellige driftspunkt.

Styrker serviceapparatet

Testriggen er en videreføring i Grundfos sin satsning på et styrket serviceapparat. Servicesjefen viser til et økende behov på dokumentasjon på utført servicearbeid.

– Ved å teste pumpene før og etter så kan vi synliggjøre effekten av å ta service på pumpen, slik at kunden får en dokumentasjon på effektivitetsforbedringen. En annen viktig faktor er at en nyoverhalt pumpe sparer miljøet og den sparer energi.

Selskapet mener testriggen gir muligheter til å møte kundenes økende krav til dokumenterte reparasjoner og tester utført på en profesjonell måte.

–  Vårt hovedverksted med den nye testriggen er unikt innen bransjen og en viktige del av den totale servicen vi kan tilby i markedet, forklarer Bakken.

Han er sikker på at satsingen vil utgjøre en stor forskjell som kommer kundene våre til gode.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse