loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
OPTIMIST: Grundfos-sjef Truls Lystang tror på et godt 2017. (Foto: Grundfos)

Grundfos-sjefen tror på fremgang

/ 2017-01-02 11:11:00

Grundfos har lagt bak seg to år med tidvis krevende omstrukturering. Truls Lystang ser frem til å fortsette fremgangen fra 2016 inn i 2017.

Ett begivenhetsrikt er over for Grundfos. Administrerende direktør Truls Lystang kommer selv rett fra et av 2016s desiderte høydepunkter, håndball-EM i Gøteborg.

Stolt sponsor

– Håndball-EM har vært et eventyr med fantastiske sportslige prestasjoner og som stolt sponsor for 10. år på rad, så er det mye med håndballen vi i Grundfos identifiserer oss med: Lagånd, gode verdier, nærhet til kunder og marked – og ikke minst målrettet fokus. Alle avgjørende faktorer for oss som selskap, og helt klart noe av det som har tatt oss dit vi er i dag, forteller Lystang.

Tenker globalt

Bærekraft står høyt på agendaen til Grundfos og viktige milepæler er nådd i 2016 år. Vann og vannteknologi er kjernen i det Grundfos gjør.

– Alt handler om vann når det kommer til stykket. Det at vi som selskap besitter en kunnskap og teknologi som gjør en forskjell, har også satt oss på den globale agenda i år. Det å få være en aktiv deltaker og bidragsyter i debatten om bærekraft har vært av stor betydning. Blant annet i debatten om verden oppnår FNs 17 klimamål.

Teknisk selvhjelp på nett

Digitalisering har vært og vil også i fremtiden være et fokusområde for Grundfos, som har styrket seg på dette området gjennom 2016.

– Produktinformasjon tilbys på nett. Vi legger i større grad til rette for teknisk selvhjelp, der kunden raskt og enkelt selv finner svar på problemet. Vi tilbyr også nettløsninger for pumpevalg og apper som gir svar der og da, forklarer Lystang.

I løpet av det siste året har selskapet også tatt i bruk sosiale medier.

– Alle kontaktpunkter med kundene våre er viktige og vi skal være der kunden er. Det er pumper vi lever av, men like viktig er merverdien pumpene gir for kundene.

VVS-dagene viktig

– Året sett under ett har vi hatt mange og gode møter med kunder og med bransjen. VVS-dagene var en viktig arena i så måte og ga mange og gode møter med nye og gamle bekjentskaper.
Produktnyheter er introdusert og vi har forberedt produktlanseringer som kommer på nyåret.

I løpet av året har Grundfos sine avdelinger i Bergen og Trondheim tatt i bruk nye og forbedrede lokaler.

– Her skal vi serve kundene våre på en enda bedre måte. Med et selskap som de siste to årene har vært igjennom en omstrukturering som til tider har vært krevende, så ser jeg frem til å fortsette fremgangen vi har hatt i år videre inn i 2017, sier Lystang.

LES MER: Teknologisk nyvinning fra Grundfos 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse