loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Comfort-sjef Inger Nerdrum presenterte gode resultater for Comfort-kjeden under åpningen av årets Comfort-messe på Clarion Hotel på Gardermoen. (Foto: Jan Erik Røine)

Gode marginer i Comfort

Jan Erik Røine / 2016-02-16 13:05:58

Administrerende direktør Inger Nerdrum i Comfort har grunn til å smile.

Gardermoen: Tirsdag åpnet Nerdrum årets Comfort-messe på Clarion Hotel på Gardermoen. Fra scenen presenterte hun tall som viser en positiv utvikling for medlemsbedriftene i Norges eldste rørleggerkjede.

– Både marginene og kjøpsvolumet har økt i 2013, 2014 og 2015. Det er vi veldig godt fornøyd med. Snittsmarginen øker totalt sett for hele kjeden og alle comfortørene. De 20 beste har en snittmargin på 11, 9 prosent. Det er svært bra. Vi åpnet fem nye butikker i fjor og har en god utvikling, sa Nerdrum.

Tirsdag og onsdag denne uken deltar nær 150 comfortører og drøyt 56 leverandører på Comforts fagmesse på Gardermoen.

– Målsettingen med dagene er å først og fremst å få mest mulig kompetanseoverføring fra leverandør til våre butikkledere. Det er viktig at de tekniske leverandørene kommer med salgsargumenter som de som jobber i butikkene kan bruke. Og så er det viktig for oss å gi leverandørene anerkjennelse for den jobben de gjør, påpeker Nerdrum.

I Rørfag 3/15 kan du lese et lengre intervju med Comfort-sjef Inger Nerdrum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse