loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
RØRISOLERING: Isolering av kalde rør i teknisk rom gjøres med Glavaflex for å sikre bedre hygiene og redusert energitap. (Foto: Paal-André Schwital)
RØRISOLERING: Isolering av kalde rør i teknisk rom gjøres med Glavaflex for å sikre bedre hygiene og redusert energitap. (Foto: Paal-André Schwital)

Isolasjonseksperten Glava

/ 2018-06-13 08:00:12

VVS-dagene er en viktig markedsplass for Glava, Norges ledende produsent og totalleverandør av isolasjon og tilhørende produkter.

Glava er et norsk industriselskap, eid av giganten Saint-Gobain siden høsten 2017.

Selskapet har produksjonsanlegg i Askim, Stjørdal og Spydeberg. Salg, markedsføring og kundeservice er organisert sentralt i Oslo og med lokale representanter i hele landet.

Treffer bransjekunder

– Under VVS-dagene treffer vi kunder i bransjen, knytter nye kontakter og får presentert våre nye produkter og løsninger, sier Glavas utstillingsansvarlige, Johnny Skeide.

Han understreker også at VVS-dagene er faglig påfyll og sosialt fellesskap med andre i bransjen.

Velkjent isolasjon

Glava er en velkjent merkevare og selskapets hovedprodukt er glassull. Selskapet med rundt 340 ansatte omsatte for over 1,3 milliarder kroner i 2016 og fikk da et driftsresultat på 201 millioner kroner.

Tallene for 2017 er ikke offentliggjort ennå.

– Isolasjon for rør og ventilasjon, mantling og branntetting er noen eksempler på hva vi skal vise fram under VVS-dagene, forteller Johnny Skeide.

 Målgruppen er både utførende og rådgivende i bransjen.

For norske forhold

 – Vår isolasjon er spesielt utviklet for norske forhold og norsk byggeskikk. Våre produkter er laget av miljøvennlige råvarer, utviklet for å isolere best mulig, forklarer Skeide.

Produktsortimentet består ellers av skumplast (EPS og XPS) og steinull, samt en rekke handelsprodukter. Glava leverer et bredt produktsortiment som anvendes til byggisolering, himlinger og til teknisk isolering/marine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse