loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GK Rør AS eier fra 1. januar alle aksjer i Grenland Rør AS.

GK Rør kjøper Grenland Rør

Jan Erik Røine / 2016-01-12 09:08:36

Med oppkjøpet av Grenland Rør styrker GK Rør både sin geografi og kompetanse.

– Dette er helt i tråd med GKs strategi om å tilby alle tekniske fagdisipliner i alle regioner. Grenland Rør er en svært solid aktør vi kjenner godt fra før, og vi er strålende fornøyde med å kunne ønske nye dyktige medarbeidere velkommen inn i GK Rør, sier administrerende direktør Geir Bjørke i GK Rør.

Rørentreprenøren Grenland Rør AS i Porsgrunn har 37 ansatte. Alle disse blir med videre, og selskapet fortsetter driften under samme navn, noe som gjør at kunder og samarbeidspartnere kan forholde seg til sine kjente kontaktpunkter, skriver GK i en pressemelding.

Stiller sterkere

I Grenland Rør ser man frem til å bli en del av en større organisasjon.

– Dette ser vi på som meget positivt. Med flerfaglighet og den synergieffekten det medfører, stiller vi sterkere når vi skal regne på større oppdrag. Samtidig har vi samarbeidet tett og godt med GK i mange år, og selskapet kjennetegnes av en meget trivelig stab som er både positiv og fagkyndig, sier prosjektleder Tom Helgesen i Grenland Rør, som tidligere har stått på eiersiden i bedriften.

Helgesen ser store fordeler for bedriftens ansatte. Grenland Rør får, som en del av GK Rør, muligheten til å tilby kundene sine flerfaglige entrepriser i samarbeid med de øvrige GK-fagene ventilasjon, bygg automasjon, kulde, energi og elektro.

– Det er svært gode utviklingsmuligheter for hver enkelt ansatt som nå kan heve kompetansen sin gjennom kurs i GK skolen, påpeker Helgesen.

Dekker større område

For GK Rør resulterer oppkjøpet i en tilgang på sterk kompetanse innen sprinkler, sanitær, varme og kjøling.

Med Grenland Rør er GK Rør nå representert med kontorer i Oslo, Haugesund, Porsgrunn, Kjeller, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse