loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
INN I GK: Svein Harald Andersen starter GK Rør AS i Alta.

GK Rør åpner i Alta

/ 2016-09-13 12:48:34

GK Rør åpner avdeling i Alta. Svein Harald Andersen vil gjøre GK Rør AS til en ledende lokal aktør.

De fleste på rørsiden i Alta kjenner Svein Harald. Med 32 år i bransjen vet han hva som skal til for å lykkes. Han gikk i læra hos Åge Nilsen, jobbet noen år i Tønsberg (Tjøme Rørservice) og drev altså inntil nylig sitt eget selskap Andersens Rør AS.

Å drive for seg selv er befriende, men også krevende. Derfor følte han nå at tiden var moden for å takke ja til GK Rør AS.

Trenger flere folk

– Jeg satte opp plusser og minuser og diskuterte det med kona. Skulle jeg fortsette utviklingen i eget selskap, måtte jeg satse de neste fem årene, men hensynet til familien ble tungtveiende. Å komme inn et konsern betyr at du kan fokusere på jobben når du er der, du har et apparat rundt som igjen gjør at du kan ta ferie med god samvittighet.

Å satse i Alta betyr også at GK Rør er på jakt er flere ansatte. En-to lærlinger er det som står øverst på ønskelisten til Svein Harald Andersen. Men det er ikke lett. Alta har manko på fagarbeidere og etterspørselen vokser. Allerede opptar jobbene i Finnmarkshallen (14 millioner), Alta Helsesenter og Sentrumsparken mye ressurser.

LES MER: Hurra for Alta

 

Faglig oppdatering

Svein Harald gleder seg veldig  til å bli en del av GK-familien. Han er så langt meget imponert over hvordan alt er tilrettelagt og hvordan de jobber for å lette hverdagen, fokus på systemer, opplæring og utvikling.

– Når du jobber for deg selv, får du ikke så mye tid til å lese deg opp og drive den faglige oppdateringenen som du burde. I GK blir man nettopp utfordret på dette og det gleder jeg meg til, forteller Svein Harald.

Med sine 32 år i bransjen har Svein Harald sett en rivende utvikling.

– Det var ikke rør i rør når jeg begynte. Nå er det nesten bare rør på sprayboks  vi ikke har, ler Svein Harald.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse