loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SAMLER KREFTENE: GK Inneklima, GK Rør og GK Elektro på plass i samme bygg.

GK samler alle fag i nytt bygg

/ 2016-10-26 10:45:11

GK samler alle fag i nytt GK-bygg i Furnes i Ringsaker.

Torsdag 27. oktober klipper Ringsakers ordfører Anita Ihle Steen snoren for det nye kontoret til GK i Gjerluvegen 3B i Furnes.

GK Inneklima, GK Rør og GK Elektro tilbyr både enfaglige og tverrfaglige tjenester innen ventilasjon, byggautomasjon, kulde, energi, rør og elektro for både nye og eksisterende næringsbygg.

GK Rør og GK Elektro tilbyr også tjenester i privatmarkedet, eksempelvis rehabilitering av baderom.

Energieffektivt

GK er i rask vekst og har en klar strategi om å utvikle seg innen alle tekniske fag, både nasjonalt og lokalt. Med nyetablert elektroavdeling tilbyr nå GK alle tekniske fag i distrikt Hedmark og Oppland.

Med ca 70 ansatte ble tidligere lokaler i Stormyrveien i Hamar for små. I samarbeid med byggherre Olrudgruppen og entreprenør Martin M. Bakken, valgte GK å utvikle nye næringslokaler tilpasset virksomhetens langsiktige målsetninger. Lokalene på 1500 m2  fordelt på to plan inneholder smarte tekniske løsninger for optimal drift. Med varmepumpe, behovstyrt og balansert ventilasjon, varme og belysning blir bygget svært energieffektivt.

Bygget rommer nærmere 1500 m2 og skal dekke alle behov for GKs 80 ansatte som tidligere har sittet i Stormyrveien på Hamar. I samarbeid med byggherre Olrudgruppen og entreprenør Martin M. Bakken, har GK valgt å utvikle nye næringslokaler tilpasset virksomhetens langsiktige målsetninger. GK har selv levert de tekniske løsningene ved kontoret. Med behovsstyrt og balansert ventilasjon blir bygget svært energieffektivt.

Bygget etter Tek 10

– Bygget er satt opp etter TEK 10 i energiklasse B. Kontorarealene er utstyrt med smarte ventiler fra Lindinvent som setter i gang ventilasjon og lys ved tilstedeværelse. Dette er et kontor med svært godt inneklima som bruker lite energi. For oss blir ikke dette bare et kontor som skaper et godt arbeidsmiljø; det blir også et flott utstillingsvindu for de smarte løsningene vi tilbyr våre kunder, forklarer distriktssjef Lars Erik Myrvang i GK Rør.

I distriktet er GK lokalisert i Elverum, Ringsaker, Gjøvik, Lillehammer, Otta og Vågå. Den samlede årlige omsetningen i distriktet er på 450 millioner kroner, opplyser selskapet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse