loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY SJEF: Comfort-sjef Siw Holter har fått ny styreleder. Han heter Stig Fylling og kommer fra Valderhaug Rørhandel AS.

Fylling ny styreleder i Comfort

/ 2016-11-22 08:14:15

Stig Fylling er valgt inn som ny styreleder i Comfort-Kjeden AS.

Fylling, som eier Valderhaug Rørhandel AS, ble valgt under kjedens ekstraordinære generalforsamling på Olavsgaard Hotell.

Går til ny jobb

Stig Fylling tar over for Kjetil Løften, som fratrådte sitt verv 18. november. Kjetil Løften skal starte i ny stilling som tilbudsansvarlig VA for Pipelife Norge AS 1. desember i år.2016.

Løften har sittet i styret siden 2010 og som styreleder fra 2015. Løften sier at det er med vemod han forlater Comfort Kjeden AS, men han ser frem til nye og spennende utfordringer.

– Vi takker Løften for en svært god jobb i kjeden og ønsker han lykke til videre, sier konstituert direktør Siw Holter.

Tilbake som styreleder

Stig Fylling var styremedlem i perioden 2004 – 2010 da Kjetil Løften kom inn og tok over for ham, denne gangen er det Fylling som tar over for Løften i rollen som styreleder.

Fylling er eier i Valderhaug Rørhandel AS på Valderøya utenfor Ålesund. Bedriften er familiedrevet og har vært medlem i Comfort-Kjeden siden 2000.

Comfort-Kjeden og styret sier seg svært fornøyd med valget og ser frem til videre styrearbeid med Stig Fylling i spissen.

Opp med kompetansen

Styrevalget ble foretatt på den ekstraordinære generalforsamlingen , som ble arrangert sammen med den årlige eiermøtet.

– Vi har hatt gode og fremtidsrettede diskusjoner rundt kjeden og bransjen som helhet – det er mange engasjerte og svært dyktige medlemmer som driver kjeden fremover, forteller konstituert administrerende direktør Siw Holter.

Eierne fikk god innsikt i kjededriften under møtet. Comfort har hatt nok et godt år med gode resultater i markedet. Kjedens hovedfokus for 2017 ligger på kompetanseheving ute hos medlemmene, rekruttering av flere dyktige rørleggerbedrifter og å opprettholde den sterke merkekjennskapen i det norske markedet. Det ble også tid til et hyggelig julebord for alle eierne med underholdning og julemat.

Comfort Styret1HER ER STYRET: Dag Svalland, Hilde Trydal, Ulf Høyem, Geir Sande, Bjørg H. Mæland, Thormod Fyen og styreleder Stig Fylling.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse