loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KOMMER: Free Energy Innovation og Marcus Kanewoff har sikret seg plass på VVS-dagene.
KOMMER: Free Energy Innovation og Marcus Kanewoff har sikret seg plass på VVS-dagene.

Deltar for å møte de mest engasjerte

/ 2018-06-18 16:33:34

 – De mest engasjerte aktørene møter vi på VVS-dagene, sier Marcus Kanevoff i Free Energy.

– Det er stor pågang fra leverandører og produsenter som ønsker å vise seg frem for tusenvis av interesserte besøkende på VVS-dagene i oktober. VVS-dagene er en effektiv salgsarena og det er kamp om utstillerplassene, sier prosjektleder Henrik Sakshaug.

Aldri i tvil om å delta

Det at VVS-dagene er en effektiv salgsarena, er en av grunnene til at administrerende direktør i Free Energy Innovation, Marcus Kanewoff har sikret seg plass på årets messe.

– Jeg har vanskelig for å se hvordan leverandører, installatører og kunder kan møtes på en mer kostnadseffektiv og hyggelig måte. De som deltar og besøker VVS-dagene er de mest engasjerte aktørene i bransjen. Vi deltok både i 2014 og 2016 og var aldri i tvil om vi skulle være med i år. En stor del av vår kundebase består av kunder som vi har møtt på tidligere messer, forteller Kanewoff.

Selskapet er i sterk vekst og Kanewoff vil bruke VVS-dagene til å møte både installatører og fremtidige medarbeidere som er interessert i miljø- og energieffektive løsninger for boligoppvarming og tappevann.

Lanserer nye konsepter

– På messen møter vi også eksisterende kunder, kunder som vurderer å satse mer på energisystemer og helt nye kunder som vi aldri har møtt før.

Selskapet er godt i gang med forberedelsene til VVS-dagene i oktober hvor de presenterer flere nye konsepter.

– Vi kommer med en ny serie HYSS – Hybrid Solar System – for næringsbygg med inverterstyrte i kompressorer opp til 100 kWh, og som kan seriekobles opp til mer enn 500 kWh. Mange kunder har ventet på dette fordi sparepotensialet i næringsbygg er høyt. Det samme er viljen til å investere i solenergi. Vårt eksisterende HYSS-program opp til 12 kWh for boliger har blitt oppgradert til Modell X for enklere installasjon og service. Den kommer også som delbar modell, både vekt- og høydemessig. Det at den er delbar gjør det mindre belastende for ryggen til installatøren. Det igjen gjør at vi kan akselerere arbeidet med å skifte ut de vel 60.000 oljefyrene som nå står og venter på oss, sier Kanewoff.

VVS-dagene 17.–19. oktober 2018 – Norges viktigste møteplass for miljø- og energiteknikk arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2016 satte VVS-dagene rekord med over 11.000 besøkende og 200 utstillere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse