loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
MESSE: Flexit AS kommer til VVS-dagene også i år. Her er selskapets stand under Nordbygg i Stockholm april i år. (Foto: Flexit AS)
MESSE: Flexit AS kommer til VVS-dagene også i år. Her er selskapets stand under Nordbygg i Stockholm april i år. (Foto: Flexit AS)

Flexit ser lyst på fremtiden

/ 2018-06-12 09:54:40

Familieeide Flexit AS er den største norskeide produsenten av ventilasjonsaggregater og stiller igjen på VVS-dagene.

– Vi føler et ansvar og ønsker å bidra til at bransjen har en arena som VVS-dagene, sier utstillingsansvarlig Ellen Nordberg i Flexit AS, som holder til i Ørje i Østfold.

Flexit er Norges ledende leverandør, produsent og utvikler av ventilasjonsanlegg og sentralstøvsugere.

Strålende 2017

2017 ble et spennende år for Flexit med genererasjonsskifte og ny administrerende direktør i Knut Skogstad. 

Det gikk åpenbart bra: De 260 ansatte bidro til en rekordomsetning på hele 599 millioner kroner.

– I 2017 satte vi nok en gang omsetningsrekord og med flere nye produkter som er lansert hittil i år og flere som kommer, så ser vi lyst på fremtiden, sier Ellen Nordberg.

Personlige relasjoner

Flexit deltar på VVS-dagene for å presentere sine produktnyheter, møte kunder og oppdatere seg på hva som skjer i bransjen.

– Selv om vi lever i en verden som blir mer og mer digital, så er personlige relasjoner og møtepunkt viktig for oss, sier Nordberg.

Hun forventer en godt besøkt messe, med engasjerte besøkende og utstillere.

– Vi håper både bransjen og arrangøren jobber aktiv i forkant med markedsføring for å tiltrekke flest mulig besøkende.

Målgruppen er konsulenter, byggentreprenører, ventilasjonsentreprenører og arkitekter.

– Arkitekter er særskilt velkomne. Med produkter som EcoNordic, som er «hjertet» i boligen, er det viktig at arkitekter har kjennskap og kunnskap om de tekniske løsningene som hører med og at dette hensynstas i deres arbeid. Vi ønsker gjerne å dele informasjon og kunnskap fra vår side på dette området.

Synlig stand

Det grønne skiftet med fokus på reduksjon av CO2-utslipp og energisparing gjør at fremtidens boliger skal bruke mindre energi til oppvarming.

– I 2018 har vi derfor lansert en ny og energieffektiv aggregatserie, Nordic-serien, og en helt ny inneklimasentral, EcoNordic, som inkluderer både ventilasjon, varme og tappevann. Alle disse nye produktene benytter en helt ny styring, Flexit Go, som lar deg styre produktene enkelt via en app, forklarer Ellen Nordberg.

Flexit satser på en synlig stand der den som ønsker det får presentert og gjennomgått produktene.

Sunt innemiljø

– Ren og frisk luft for et sunt innemiljø. Det er det vi i Flexit mener kundene fortjener. Derfor har vi som mål hele tiden å videreutvikle og produsere nye løsninger for ren og frisk luft til boliger og yrkesbygg, sier Nordberg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse