loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SATSER I NORGE: Styreleder Christian Pezzei i Eurotherm (til venstre), daglig leder Morten Dalen og og styreleder Knut Gartland i Eurotherm Norge sammen med direktør Michele Bottoni i Eurotherm Norge.
SATSER I NORGE: Styreleder Christian Pezzei i Eurotherm (til venstre), daglig leder Morten Dalen og og styreleder Knut Gartland i Eurotherm Norge sammen med direktør Michele Bottoni i Eurotherm.

Eurotherm satser i Norge

/ 2017-11-21 08:56:13

Eurotherm Norge har inngått avtale om eksklusiv distribusjon av Eurotherms produkter innen vannbårne systemer i Norge.

Eurotherm utvikler, produserer og markedsfører komplette vannbårne systemer. Helt siden oppstarten i Bolzano i Italia i 1984 har selskapet vært med på å prege utviklingen innen dette fagområdet. Selskapet har levert produkter og tjenester og vært med på å fremme kontinuerlig teknologisk og materiell innovasjon.

Hele hjemmet

I dag tilbyr selskapet et omfattende utvalg av systemer og teknologier som utnytter alle overflater i hjemmet: gulv, tak og til og med vegger blir forvandlet til usynlige og lydløse komfortelementer. I hjertet av Eurotherms filosofi ligger begrepet effektiv komfort.

– Vi er stolte av vår 30 år lange erfaring med utvikling av vannbårne systemer, sier styreleder Christian Pezzei i Eurotherm .

Internasjonal utbredelse

I dag er Eurotherm på plass i Spania, Irland, Tyskland og Tsjekkia. I tillegg har Eurotherm datterselskaper i Slovakia og Frankrike.

Nå har selskapet skrevet avtale med sin nye partner i Norge.

– Vi ser virkelig fram til et fruktbart samarbeid med vår nye norske partner, og håper at vi kan bidra til å dekke norske kunders behov, sier direktør Michele Bottoni  i Eurotherm.

– Norge er i en spennende fase og opptatt av miljø- og energieffektivisering. Vi vil gjerne være med på denne reisen. Vi kjenner Morten Dalen fra tidligere relasjoner, og har sterk tro på at hans engasjement og kunnskap vil bidra til å utvikle mulighetene for Eurotherms vannbårne systemer i Norge.

Tror på mulighetene

Det norske selskapet lover på sin side at Eurotherm skal bli et ettertraktet merke også i det norske markedet.

– Eurotherm er en dominerende aktør i sitt hjemmemarked og satser tungt på produktutvikling av miljøvennlige og energieffektive løsninger. Vi ser at selskapet kan tilføre nye og spennende produkter og har stor tro på mulighetene, sier daglig leder Morten Dalen i Eurotherm Norge.

Kravene øker

Etterspørsel etter stadig mer komfortable hjem og arbeidsplasser skaper ny vekst. Det stilles høyere krav til både lydkomfort, temperatur- og luftventilasjonssystemer og løsningene som velges skal være økonomieffektive, stabile, intelligente og brukervennlige for sluttbrukeren.

Samtidig skal produktene tilfredsstille effektive byggemetoder og skape vinn-vinn-løsning både for leverandør, utbygger og sluttbruker.

– Vi ser fram til å samarbeide med en produsent som setter miljø- og produktinnovasjon høyt på agendaen, sier Dalen.

I tillegg til samarbeid med universitetene er selskapets ledelse er sterkt engasjert i en rekke organisasjoner og prosjektet knyttet til produktkvalitet og miljø som Q-ray, Energy@Home, Green Building Council, Climate House Agency og Eu-ray.

– Dette gjør oss trygge på at selskapet utvikler løsninger i dag som er rettet mot framtiden, sier Dalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse