loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
MILJØVENNLIGE: Enwa skal vise sin avanserte vannteknologi under VVS-dagene. Henrik Rosenquist gleder seg skikkelig.

Viser avansert vannteknologi

Jørn Wad / 2016-10-17 08:00:44

VVS-dagene og utstillerne: Enwa jobber med avansert vannteknologi og skal vise seg fram på VVS-dagene.

Henrik Rosenquist i Enwa-konsernet gleder seg til årets VVS-dager, fordi han synes det er både spennende, utfordrende og interessant å være der:

– Her møter vi kunder og forbrukere som er levende opptatt av vann og vannkvalitet, og derfor ser vi fram til å vise flere sider av våre arbeidsfelt, sier Rosenquist.

Patentert vannbehandling

EnwaMatic er den eneste norsk patenterte vannbehandler for varme- og kjøleanlegg. Den miljøvennlige og kjemikaliefrie teknologien leveres både som manuelle og automatiserte løsninger. Dette sikrer miljøet, gir lavere driftsutgifter og reduserer energiforbruket. EnwaFlex luft- og slamutskillere fjerner de mest kjente opphav til driftsforstyrrelser.

SLIK UNNGÅR DU KØEN: Forhåndsregistrer deg til VVS-dagene!

Enwa kan behandle vann for nær sagt alle symptomer, og en kombinasjon av moderne teknologi og solid bransjekunnskap sikrer kommuner, industri, hoteller og større boligkomplekser en trygg og god vannkvalitet.
Desinfeksjon av vann for å hindre spredning av vannbårne sykdomsfremkallende mikro-organismer, gjøres på en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte.

Eget foredrag

Enwa Water Technology presenterer produkter, tjenester og virksomheten sin på stand C01-35.

VVS-dagene inviterer i år til et fagprogram. Der bidrar Enwa Water Technology med sin kunnskap gjennom foredraget «Legionellasikring og forebygging av bakterievekst», torsdag 20. oktober kl 11:00-11:20. Dette er en kort introduksjon til hva som gjør legionella spesiell, risikovurdering som hjelpemiddel i tiltaksvurderinger og presentasjon av ulike tilnærminger og teknologier for legionellasikring med fokus på Enwa Titanium AOP og Apurgo sølv- og kobberionisering.

Enwa AS omsatte for 96 millioner kroner i 2015.

TIDLIGERE SAKER OM VVS-UTSTILLERNE:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse