loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GODE TIDER: Energiverket, her ved styreleder Arne Hellum (t.v) og daglig leder Richard Granskogli, opplever kraftig vekst og skal ansette 15 nye medarbeidere i høst.
GODE TIDER: Energiverket, her ved styreleder Arne Hellum (t.v) og daglig leder Richard Granskogli, opplever kraftig vekst og skal ansette 15 nye medarbeidere i høst.

Energiverket ansetter 15 nye

Arne Kongsnes / 2017-08-08 12:26:24

Energiverket vokser og ansetter 15 nye medarbeidere. Avdelingene i Østfold og Vestfold styrkes og nye avdelinger skal åpnes i Drammen og Ski.

– Det at oljefyringsforbudet har kommet, gode støtteordninger fra Enova og at markedet generelt øker gjør at vi nå trenger nye kollegaer, sier daglig leder Richard Granskogli, som også eier selskapet.

Energiverket AS omsatte for 24,3 millioner kroner i 2016 og fikk et driftsresultat på 1,2 millioner kroner.

Pilene peker oppover

I 2010 ble Energiverket etablert i Råde i Østfold med fokus på fornybar energi og varmepumper for vannbåren varme. Siden den gang har pilene pekt nesten konstant oppover.

I 2014 ble bedriften Gasellebedrift med en omsetningsøkning på 744 prosent (!) og nylig fikk firmaet to nasjonale priser:

  1. Først kom prisen for å være den forhandleren med mest salg i NIBE-konsernet, som er ledende produsent av varmepumper i Europa.
  2. I mars kom dessuten Enova på besøk og delte ut Klimaprisen – årets Enova-tilskuddsbedrift.

 

Viktig oljefyringsforbud

Regjeringen innfører som et omfattende forbud mot bruk av fyringsolje og parafin til oppvarming av bygninger som trer i kraft 1.1.2020.

– Det vil bli veldig travelt for oss som driver med dette i årene som kommer. Hvis ikke forbrukerne setter i gang med dette nå, så vil det bli en nesten umulig oppgave å komme i mål med utskiftingen før år 2019 er omme, sier Granskogli.

Han legger ikke skjul på at Energiverket er bekymret for at useriøse aktører kommer på banen og at prisene vil gå opp på grunn av stor etterspøsel.

– Vi vil anbefale forbrukerne å spørre om 10-20 referanser, sjekke økonomien i selskapet og passe på at sertifiseringene er i orden før man bestiller utskifting. På den måten slipper du å ende opp med et anlegg som ikke fungerer. Vi anbefaler å ta grep nå og ikke vente til siste liten, sier Richard Granskogli.

Åpner i Drammen og Ski

Energiverket er godt etablert i Østfold og Vestfold og er nå klar for å utvide med avdelinger i Drammen og Ski.

– Vi kjenner disse markedene godt fra før og ser at behovet for en aktør som spesialiserer seg på fornybar energi absolutt er tilstede. En av grunnene til at vi fikk klimaprisen fra Enova var de utallige oljefyrene vi byttet ut og installerte bergvarme- og luft/vann varmepumper – og flere av disse i kombinasjon med sol, så behovet for våre tjenester er stort i både Drammen og Follo. Vi merker også stor interesse, og får mye jobb fra utbyggere. Ikke bare større bygg, men også Ola og Kari ønsker miljøvennlige og kostnadseffektive oppvarmingsløsninger på nye boliger. Dette gjør at utbyggerne må tenke nytt for å få leveransene.

Vokser videre

Energiverket har fått på plass flere viktige brikker innen salg og montasje. Stillingen som markedssjef er det Rune Solbrekke som tiltrer i august.

– Vi har hatt tett samarbeid med Rune i lang tid og kjenner han godt da han har jobbet hos vårt reklamebyrå tidligere. Hans erfaring og utdannelse kommer vil være med på å styrke selskapets videre fremdrift. Vi får nå rendyrket denne funksjonen på markedssiden og kan i tillegg fortsette satsningen rundt digitale og sosiale medier med full styrke.

Selskapet skal totalt ansette 15 nye medarbeidere fordelt på rørleggere, montører, salg og ledelse.

– Vi gleder oss til å få nye kollegaer, sier Granskogli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse