loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Historisk kveld: Oldermann i Olso Rørleggerlaug Helge Ranheim, Oslo-ordfører Marianne Borgen, Anders Larmerud og Eivind Andersen i Oslo Håndverkerforening under markeringen av laugets 125 års jubileum på Hotel Bristol i Oslo. Foto: Jan Erik Røine.

En kveld for historiebøkene

Jan Erik Røine / 2017-03-06 15:29:19

Oslo Rørleggerlaug feirer 125 år.

Festkledde rørlegger, rørleggerkoner og bransjefolk var samlet på Hotel Bristol i Oslo sentrum fredag kveld for å feire Oslo Rørleggerlaugs 125 års jubileum. Der var også Oslo-ordfører Marianne Borgen og representanter fra Utdanningsetaten og Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune.

– Oslo har og vil alltid ha behov for dyktige rørleggere. Dere er fagarbeidere i det grønne skiftet, sa Borgen i sin tale til Oslo Rørleggerlaug.

Under kvelden ble det taler fra blant andre Oldermann Helge Ranheim og administrerende direktør Tor Backe i RørNorge. Etter middagen ble det dans og musikk inn i de små timer.

DSC_0027

Blant de som koste seg i salongene på Hotel Bristol var rørleggerveteran Anders Larmerud.

– Mitt beste minne fra Oslo Rørleggerlaug er dagen jeg ble tatt opp som medlem. Da hadde jeg Sverre Olimb og Arne Johansen som faddere. At en gutt fra landet kunne bli medlem i selveste Oslo Rørleggerlaug, det var stort, minnes Larmerud.

– Vi har et fantastisk godt samhold og det betyr mye for mange å være medlem her, sier han.

Du kan lese mer om jubileet til Oslo Rørleggerlaug i neste utgave av Rørfag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse