loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Eurotherm
KLARE FOR OPPDRAG: Lageret til Eurotherm i Arendal er velfylt og utvides ved behov. Daglig leder Morten Dalen (til venstre) og påtroppende selger, Vidar Haddeland, ser frem til mange spennende prosjekter fremover.

Ekspress suksess for Eurotherm

Jan Erik Røine / 2018-06-25 22:03:16

Både rørleggerbedrifter og gulventreprenører har tatt godt imot daglig leder Morten Dalen og selskapet han leder, Eurotherm Norge. Syv måneder etter oppstarten er Eurotherm Norge i skarp rute med målsetningene.

Mange spennende byggeprosjekter med gulvvarme og trinnlyd er igangsatt, og i august styrker Morten laget med ny fagmann, Vidar Haddeland.

– Vi får svært hyggelige og gode tilbakemeldinger på løsningene våre for gulvvarme, trinnlyd og tilhørende byggematerialer. Vi har nådd målsetningene våre så langt, og er i skarp rute for 2018 med enda flere kunder og prosjekter enn budsjettert. Ordrereserven er også gledelig stor, forteller Morten Dalen i Eurotherm Norge.

Kort leveringstid

I tillegg til den høye kvaliteten på produktene, er det er særlig den korte leveringstiden fra lageret i Arendal som kundene mener er en av de fremste fordelene med produktene fra Eurotherm. I Arendal har Eurotherm Norge bygget opp et lager med over 150 palleplasser med varer, alt etter hvilke prosjekter som til enhver tid pågår.

– I tillegg har vi tilgang på å leie mer lagerplass, om vi trenger det. Leveransene til prosjekter går direkte til byggeplass fra fabrikkene i Italia og Tyskland og er ikke innom vårt lager i Arendal. Kundene gir oss gode skussmål på at dette fungerer godt. De raske leveransene kan vi takke samarbeidet med vår eksepsjonelt fremoverlente transportør, DSV, for. Vi har også fått en egen bil for ekspressleveringer til Sørlandet og det sentrale Østlandsområdet. Himlingene vi leverer er prefabrikkerte og leveres skreddersydd til hvert enkelt prosjekt, forteller Morten Dalen.

Øker staben til tre

I oppstartfasen har Morten hatt innleid hjelp til å håndtere ordrer, pakke og sende varer, ta i mot varer, og det som hører til. Fra midten av august av økes staben til tre. Da er Vidar Haddeland 37 år, på plass som selger hos Eurotherm. Vidar Haddeland har vært gulvlegger siden 1999 og kan det som er verdt å vite om gulv. Han bor i Arendal med sine tre barn. Selv om ny kollega snart er på plass, betyr ikke det roligere dager for Morten.

– Min kone, datter, sønn og labrador er alle forberedt på at det fortsatt blir en del jobb fremover for å få bedriften vår opp og stå. Jeg må bare berømme min kone, Siw, for tålmodigheten. Jeg har mye å takke henne for. Hun har vært hjemme og tatt vare på barna, hus og heim, mens jeg har vært på jobb og reist rundt land og strand.

– Jeg har aldri vært redd for å ta i et tak, så å få bedriften skikkelig opp og stå skal gå bra. Det er jo så gøy når produktene våre blir så godt mottatt, sier Morten.

Les mer om Eurotherm og deres planer i neste Rørfag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse