loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Årets Comfort-butikk: Comfort Alta er kåret til Årets Comfort-butikk 2015. Her representert ved teknisk leder Ruben Åsheim. Foto: Jørn Wad.

Dette er årets Comfort-butikk

Jan Erik Røine / 2016-02-24 10:16:13

Prisdryss på Comfort-messen.

Comfort-messen ble arrangert 16. -17. februar 2016 på Clarion Hotell Gardermoen. En rekke priser ble delt ut under årets arrangement som samlet over 50 utstillere og drøyt 400 deltakere.

Prisen for «Årets Comfort-butikk gikk til Comfort Alta som gjennom 50 år har bygd seg opp til å bli en meget solid rørleggerbedrift med en svært god butikk.

Comfort_åretsbutikk2016
– Det var helt fantastisk for oss å få denne prisen, for vi har jo ny butikk og et veldig godt arbeidsmiljø. Dette er en ettertraktet pris, så det er veldig stort for oss, sier butikksjef Knut Karlsen i Comfort Alta.

Les også: Gode marginer i Comfort

Ny priser

Comfort- Kjeden har de siste årene fokusert sterkt på kompetanseheving innen flere tekniske områder. De ønsket derfor å gi ut en helt ny pris til den tekniske leverandøren som i størst grad har utmerket seg i samarbeidet med kjedens medlemmer.
– Den første tekniske leverandøren som får denne prisen er Vaillant Group Norge AS som blant annet har vært en god støttespiller i Comforts storsatsning på varmeløsninger, skriver Comfort i en pressemelding.

Prisen for «Årets leverandør av synlige produkter» gikk  til Linn Bad. Vinneren av «Årets stand for synlige produkter» ble Dansani. Purus Joti fikk prisen for «Årets stand for tekniske produkter».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse