loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
ANLEGGSSJEKK: Nedre Romerike Vannverk (NRV) har løst sine fuktproblemer med hjelp av et Dantherm DanX klimaanlegg og en Munters MCD avfukter. Teknisk selger Nic Holm i Dantherm sjekker at anlegget fungerer som det skal.
ANLEGGSSJEKK: Nedre Romerike Vannverk (NRV) har løst sine fuktproblemer med hjelp av et Dantherm DanX klimaanlegg og en Munters MCD avfukter. Teknisk selger Nic Holm i Dantherm sjekker at anlegget fungerer som det skal.

Størst på avfukting i Norge

/ 2018-08-22 10:11:36

Dantherm AS er igjen klar for VVS-dagene. Selskapet er størst på avfukting i Norge.

Dantherm AS har hovedkontor på Nøtterøy utenfor Tønsberg og i tillegg en avdeling i Mysen.

Selskapet er en del av det børsnoterte Dantherm-konsernet, som er representert over store deler av verden. Selskapet har solgt mer enn en million klimaanlegg verden over.

Siden 2016 har Dantherm vært eid av det svenske kapitalfondet Procuritas Capital Investors.

Viser produktene

– Vi skal vise fram våre produkter innen innen avfukting, klimaanlegg, ventilasjonstårn i stål og stålskorsteiner, forteller utstillingsansvarlig Liv Christin Hagen Waaden.

Hun håper å treffe både nye og gamle kunder under VVS-dagene på Norges Varemesse 17.-19. oktober.

– Vi ønsker å treffe våre målgrupper som er rådgivere, konsulenter, entreprenører, slik at vi får noen nye navn «på blokka».

25 ansatte

I Norge har selskapet 25 ansatte. Omsetningen i 2017 ble 92,6 millioner kroner og driftsresultatet 7,7 millioner.

I Norge startet Dantherm sin virksomhet i 1970, da som A/S Dantherm. De første årene dreide det seg mest om oljefyrte varmluftsaggregater, men etter hvert kom avfukting og ventilasjon på programmet.

Senere ble produktutvalget utvidet med elementskorsteiner og ventilasjonstårn i rustfritt stål, samt spesialprodukter til forsvar og hjelpeorganisasjoner (varme/kjøling) og til telekom (frikjøling).

– Serviceavdelingen har vokst i takt med salgsøkningen og utviklingen på produktsiden, forteller Hagen Waaden.

Klimastyring

Internasjonalt opererer selskapet innenfor to forretningsområder: Elektronikkjøling til telekom-industrien og klimastyring til HVAC som dekker miljøriktige ventilasjonsløsninger til private boliger og offentlige bygg, stasjonære og mobile avfuktere og mobile varme- og kjøleaggregater til forsvaret og nødhjelpsorganisasjoner.

– I Norge har vi i tillegg produkter som dekker klimastyring i svømmehaller og badeland, stasjonær varme, byggvarme, stålskorsteiner og ventilasjonstårn i stål. Vi har også et bredt utvalg av ventilasjonsprodukter som vifter, luftporter og alt av tilbehør, forklarer Hagen Waaden.

Se flere av utstillerne under VVS-dagene her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse