loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
LUFT/LUFT: Varmepumpen Thermia Aura er en luft/luft varmepumpe som har vært solgt på det svenske markedet en stund.

Danfoss med flere nyheter på VVS-dagene

Jan Erik Røine / 2016-10-12 10:23:07

VVS-dagene og utstillerne: Danfoss kommer med flere nyheter til VVS-dagene. Deriblant to inverterstyrte varmepumper og en luft/luft varmepumpe.

– I forkant av VVS-dagene 2014 hadde vi nettopp kjøpt en ny utstillingshenger. Da passet det veldig bra å bruke den på vår stand. I år gjør vi det annerledes. Vi bygger stand på 55 kvadratmeter og kommer til å vise et bredt utvalg av Thermia varmepumper og Danfoss VVS produtker, forteller salgsdirektør Frode Bergheim i Danfoss Heating.

Thermia Mega Inverter er en varmepumpe for større bygg.

– De første pumpene ble levert i 2015, men vi har siden utvidet sortimentet som nå omfatter tre størrelser: 11-44 kW, 14-59 kW og 21-88 kW.  Tilbakemeldingene fra markedet er meget positive. Dette er en varmepumpe vi har store forventninger til, sier Bergheim.

Thermia Diplomat Inverter er deres nye inverterstyrte varmepumpe for villamarkedet. Den ble først lansert for 400V, og kommer nå i 230V.

Luft/luft varmepumpe

– Varmepumpen Thermia Aura er en luft/luft varmepumpe som har vært solgt på det svenske markedet en stund. Nå lanserer vi den i Norge, og utvider med dette markedssegmentet vårt.

Miniseminar om innregulering

– Vi har med en av våre eksperter på innregulering, Peter Skov Kjeldsteen. Han vil holde miniseminarer på standen 20. – 21. oktober. På demorigger med Danfoss ASV og AB-QM ventiler vil han vise hvordan innregulering fungerer. Han vil også demonstrere den nye digitale aktuatoren NovoCon S som forbinder innregulering med byggautomasjon, forteller Bergheim.

SLIK UNNGÅR DU KØEN: Forhåndsregistrer deg til VVS-dagene!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse