loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SE VIDEO: CTM Lyng AS kommer til VVS-dagene 2018.

Made in Trøndelag

/ 2018-05-22 11:54:53

CTM Lyng AS satser på lekkasjesikring og kommer til VVS-dagene med en rekke produkter for trygghet og sikkerhet i hjemmet.

STIKK INNOM: Stein Jystad og Steinar Oshaug i CTM Lyng håper på mange besøkende under VVS-dagene.STIKK INNOM: Stein Jystad og Steinar Oshaug i CTM Lyng håper på mange besøkende under VVS-dagene.

CTM Lyng med hovedkontor og fabrikk på Vanvikan i Trøndelag deltok også på VVS-dagene i 2016. I år kommer de tilbake til Norges Varemesse i Lillestrøm 17. – 19. oktober.

Velferdsteknologi

– Vannstopp/lekkasjesikring er et satsingsområde for oss i årene som kommer. Vi skal vise fram en serie produkter på VVS-dagene. Vannstopp inngår også i vår satsing på velferdsteknologi, innen segmentet «trygghet og sikkerhet i hjemmet». Her er det overordnede budskapet å få folk til å bo hjemme lengre på grunn av den kommende eldrebølgen, forteller utstillingsansvarlig Stein Jystad hos CTM Lyng AS.

Sikkerhet og trygghet i hjemmet er et veldig viktig satsingsområde for selskapet, som er produsent og leverandør innen både VVS og elektro.

Produserer selv i Norge

EGENPRODUSERT: CTM Lyngs fabrikklokaler i Vanvikan i Trøndelag.EGENPRODUSERT: CTM Lyngs fabrikklokaler i Vanvikan i Trøndelag.

Jystad forventer mye besøk på standen og at selskapets vannstoppløsninger med Aqua Xpress og tilhørende produkter fanger de besøkende sin interesse.

– Vi har selv utviklet og produserer produktene i Norge og tilbyr en unik 7 års produktgaranti.

CTM Lyng starter i midten av august en storstilt lanseringskampanje rundt Aqua Xpress.

– Gjennom sosiale medier og med egenutviklede lanseringsvideoer er vi sikre på at mange vil legge merke til oss før messen og vil se oss som en viktig og spennende utstiller å besøke, sier Jystad.

Målgruppen er rørleggere, VVS-grossister, rådgivende ingeniører innen VVS, og boligeiere og –utbyggere.

Sterkt 2017

CTM Lyng har rundt 70 ansatte i Vanvikan og Klæbu. Fjorårsomsetningen stoppet på 147,9 millioner kroner og driftsresultatet ble sterke 23,3 millioner kroner.

– Vi er stolte over å ha avsluttet et langt utviklingsløp for å ta frem Aqua Xpress. Vi har levert gode resultater og sterk vekst over flere år – i svært sterk konkurranse – med produkter utviklet og produsert av oss selv, her i Trøndelag, sier Stein Jystad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse