loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VISER DET MESTE: Geberit-sjef Arne Håkon Burdal håper på mye besøk fra lærevillige rørleggre i sitt nye showroom i Lørenskog. Foto: Jan Erik Røine.

Her er Geberits nye lekegrind

Jan Erik Røine / 2016-11-30 06:06:21

Geberit har bygget et splitter nytt showroom på hovedkontoret i Lørenskog. – Her skal rørleggeren få lov til å prøve seg, sier administrerende direktør Arne Håkon Burdal.

11. november var det offisiell åpning av den utstillingen til Geberit, Geberit AquaClean, Porsgrund og Ifö. 300 kvadratmeter er innredet med kjente produkter og løsninger for både rørlegger og sluttbruker.

–   Det er en omfattende prosess å bygge et showroom som både skal bidra til å heve kompetansen og vise frem produktene, sier administrerende direktør Arne Håkon Burdal i Geberit.

–  Det har vært viktig for oss å frem bredden i sortimentet vårt. Og så har vi hatt fokus på de som skal selge produktene, de som skal ha dem synlig i butikkene. Her viser vi frem de produktene som vi mener de bør ha i sin utstilling. Det er produkter som innehar gode argumenter for at forbrukeren skal velge det, sier Burdal og viser et eksempel:

– Hvis du spør en kunde om han eller hun har opplevd skjemmende lukt på baderommet noen gang, og de svarer ja, kan man for eksempel vise en sisterne med luktavsug. Velg heller et slikt produkt i utstillingen fremfor et basisprodukt. Det er mye vanskeligere å selge inn en sisterne med luktavsug når du ikke har den stående fremme i butikken, poengterer Burdal.

I tillegg til showrommet har Geberit bygget et teknisk rom.

Kontinuerlig kompetansebygging

–  Det er et rom hvor rørleggeren kan komme å montere sisterner og rørsystemer. Her skal rørleggeren få lov til å prøve seg. Vi kurser flere tusen rørleggere i året. I tillegg har vi mulighet for utvidet garantiordninger til de som har gjennomført kurs og benytter våre systemer. Dette er et arbeid som ikke tar slutt. Som rørleggere er det mye du skal huske på. Derfor er det viktig med litt oppfrisking av kunnskapen med jevne mellomrom, både i forhold til nye forskrifter og nye løsninger, fremhever Burdal.

Mange rørleggere mangler tilgang til eget showroom. Geberit låner derfor villig vekk sitt showroom til rørleggere som ønsker å ta med seg kunder dit.

– Showrommet er åpent på hverdager mellom 08-16. Ønsker man å låne det til egne arrangementer eller kursing, er det bare å ta kontakt, opplyser Burdal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse