loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
REKORDÅR: Tore Bakke i Bravida Norge melder om omsetningsrekord for selskapet i 2017. (Foto: Bravida)
KJØPER OPP: - Vi vil få betydelig bedre forutsetninger for å møte kundenes etterspørsel etter totaltekniske tjenester innen både installasjon og service, mener Tore Bakke, adm.dir. i Bravida Norge. Foto: Bravida Norge.

Bravida kjøper VVS Engineering

Jan Erik Røine / 2015-12-14 21:03:08

Fra 1. januar 2016 vil VVS Engineering inngå som et datterselskap av Bravida Norge AS.

Det ble klart etter at Bravida 11. desember inngikk en avtale om kjøp av samtlige aksjer i VVS Engineering AS i Oslo.

VVS Engineering AS ble etablert i 2008, og har i dag 35 fast ansatte, i 2014 omsatte selskapet for 69 MNOK. Selskapet har virksomhet i Oslo og Hedmark, hvor de tilbyr rørtekniske installasjoner innen varme, kjøling og sprinkler med mer.

Oslo er viktig

– I oktober styrket vi Bravida med over 30 nye medarbeidere i Tromsø gjennom kjøpet av Nord-Klima AS. Nå styrker vi oss i Oslo gjennom kjøpet av VVS Engineering AS. Vi ser på Oslo og regionen rundt som et meget viktig marked. Bravida er allerede i dag representert innen elektro og rør i Oslo, men kommer nå til å få betydelig bedre forutsetninger for å møte kundenes etterspørsel etter totaltekniske tjenester innen både installasjon og service, sier Tore Bakke, adm.dir. i Bravida Norge i en kommentar til oppkjøpet.

Bredere tilbud

– Vi oppfatter Bravida som en kompetent ny eier til VVS Engineering og virksomheten kan dermed fortsette sin utvikling, nå som del i et bredere totalteknisk tilbud. Våre kunder og samarbeidspartnere vil fortsatt kunne forholde seg til det samme selskapet, de samme menneskene og få den samme leveranse. Som en del av Bravida vil vi dessuten kunne levere et bredere tilbud til våre kunder, sier Rolf Kåre Berget, hovedaksjonær og daglig leder i VVS Engineering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse