loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SAMARBEID: Bertel O. Steen Vare - Last - Buss stiller med flere bilmodeller på årets VVS-dager, og samarbeider med Würth.

Kjøretøy for håndverkere

Jørn Wad / 2016-09-16 06:30:01

VVS-DAGENE OG UTSTILLERNE: I dag presenterer vi Bertel O. Steen AS.

Selskapet stiller sammen med Würth for å vise gode tilbud til bransjen.

– Vi synes det henger sammen når vi skal profilere oss overfor håndverkere og VVS-bransjen, forteller Morten Langbråten hos Bertel O. Steen  Vare – Last – Buss.

Transportrådgiver

Han viser til at selskapet har både lang og bred erfaring med nyttekjøretøy, og at de ønsker å være en transportrådgiver for å finne fram til de aller beste løsningene for kundene sine.

– Vi vet hvor viktig det er for håndverkere og andre å holde bilen på veien kontinuerlig, så vi har bygget opp et servicesystem som bidrar betydelig til dette. Blant annet har vi et svært godt utbygget lager med reservedeler som vi rullerer hele 12 ganger i året. Det er viktig for oss å være på lag med håndverkerne som velger oss som leverandør, slår han fast.

På vakt døgnet rundt

Bertel O. Steen vet også at uhell ikke bare skjer innenfor kontortiden, så selskapet har en 24 timers vaktordning med to servicebiler som er kontinuerlig i sving i Oslo-regionen. I tillegg til salg og verksted har de eget ombyggingsverksted i Lørenskog, og selger også brukte deler.

Selskapet har 173 ansatte, og selger om lag 1.400 biler hvert år. 23.000 vogngjennomganger per år sier sitt om service og reparasjoner.

TIDLIGERE SAKER OM VVS-DAGENE:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse