loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GLEDER SEG: Onsdag åpner VVS Expo AS på Alnabru. Denne gjengen gleder seg til å vise det fram for kundene: Daglig leder Alexander Trøite (t.v,), eierne Line Marita Amundsen Volle, Kenneth E. Skogsrud og Mari-Ann Amundsen, butikksjef Camilla Tvenge og kjedeleder John-Arne Eiken i Bademiljø.

Åpner Norges største VVS-butikk

Arne Kongsnes / 2016-09-06 09:10:39

I morgen åpner Bademiljø-kjedens nye flaggskip på Alnabru: VVS Expo med 1.400 kvadratmeter butikklokaler.

To års planlegging, hard budsjettjobbing og grundige forhandlinger om lokalene er over. Onsdag klokka 10:00 åpner VVS Expo AS dørene for første gang i Smalvollveien på Alnabru – med Obs bygg, Expert og Lampehuset som nærmeste naboer.

Større del av kaka

Bak selskapet står Kenneth E. Skogsrud i Ringside Rørleggerbedrift AS på St. Hanshaugen og Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift AS på Sinsen. Skogsrud eier halvparten av selskapet privat, den andre halvdelen eies av Søstrene Amundsen AS, som er Mari-Ann Amundsen og Line Marita Amundsen Volle.

– Vi trenger å øke markedsandelen i Oslo, den er for lav. Derfor satser vi her, forteller de.

Her får de tre ting som gjerne mangler for mindre Bademiljø-butikker:

  • Parkeringsplasser nok
  • Gode åpningstider: 10-21 på hverdager, 10-19 på lørdager.
  • Lager, nødvendig for å konkurrere

Tilliten eierne imellom er det ikke noe å si på:

– Kenneth kom til oss for å lufte ideen og vi bestemte oss for at skulle vi gjøre dette med noen, så måtte det være med ham, sier Mari-Ann Amundsen.

expo trio761SATSER SAMMEN: Mari-Ann Amundsen (t.v.) og Line Marita Amundsen Volle i Søstrene Amundsen eier sammen med Kenneth E. Skogsrud nysatsingen VVS Expo.

Kan gi ringvirkninger

Bademiljø består av rundt 115 butikker Norge rundt, men de største er maks 500 kvadratmeter. VVS Expo er nesten tre ganger så stor.

– Dette blir utrolig spennende for oss, formatet er mye større enn vi er vant med. Nå har vi fått med oss gode leverandører slik at vi kan vise fram produktene på en inspirerende måte, sier kjedeleder Jon-Arne Eiken i Bademiljø.

Han legger ikke skjul på at suksess her kan få konsekvenser for hvordan kjeden satser i andre norske byer.

50 millioner årlig

Daglig leder Alexander Trøite og butikksjef Camilla Tvenge skal stå for driften og regner med at selskapet med full bemanning havner på 12 rundt årsverk. Fram til alle ansatte er på plass, henter VVS Expo inn ekstra mannskap fra eiernes forretninger.

Målet er raskest mulig å nå en årsomsetning på 50 millioner kroner.

Både eierne og driverne tror totalløsningen med butikk, lager, kurs- og konferansefasiliteter og ikke minst tilgang på alle nødvendige håndverkere vil treffe godt i markedet.

– Vi har sterk tro på dette konseptet. Her får du som kunde alt på ett sted. Dette skal vi få til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse