loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SOLGTE: Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS har solgt avdelingen i Kristiansand.

Assemblin selger i Kristiansand

/ 2016-09-14 08:43:00

Resultatsvikt er årsaken til at Assemblin AS selger avdelingen i Kristiansand tilbake til tidligere eier Steinar Holbæk.

Assemblins røravdeling i Kristiansand ble kjøpt fra Steinar Holbæk i 2012, men driften har ikke svart til forventningene.

Ønsket avvikling

– Etter lang tid med lite tilfredsstillende resultater ble det før sommerferien klart at vi ønsket å avvikle avdelingen. Vi vurderte flere løsninger på den vanskelige situasjonen. Det ble tidlig i prosessen etablert dialog med tidligere eier Steinar Holbæk, som etter grundig overveielse konkluderte med at han ønsket å videreføre driften, forklarer adm. dir. Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS.

20 medarbeidere berørt

Alle ansatte ved avdelingen er orientert om beslutningen:

– Avdelingen i Kristiansand sysselsetter 20 medarbeidere og har sterk lokal forankring i regionen. Jeg er glad for at vi har funnet en løsning som sikrer videre drift og bevarer arbeidsplasser, sier Hansen.

Den formelle overtakelsen skjer i månedsskiftet september/oktober.

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Hovedkontoret i Norge omsatte i 2015 for 716 millioner kroner.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse