loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FULL KONTROLL: Denne appen styrer innstillingene for dusjtoalettet.

Appen som gjør deg ren nedentil

Arne Kongsnes / 2016-06-09 10:23:51

Nå inntar smartteknologien også ditt mest private. Denne appen styrer hvordan dusjtoalettet rengjør deg nedentil.

Dusjtoaletter har vært på markedet noen år fra flere leverandører. Kort og folkelig forklart: Dusjtoaletter betyr farvel til dorullen, i stedet spyles du med vann og fønes tørr nedentil.

I september kommer Grohes nye dusjtoalett i salg: «Sensia Arena Spalet» er fullpakket med smartteknologi.

– Papiret er konkurrenten

Daglig leder Karol Partyka i Grohe Norge merker økende etterspørsel etter dusjtoaletter i det såkalte high-end-markedet og i forretningsmarkedet.

Han mener det er en naturlig utvikling at smartteknologien også inntar baderommet og intimsonen.

– Det er allerede mye i hjemmene våre som styres av smart teknologi. Forbrukerne i Norge må nok trenes opp i bruk av dusjtoalett. Tilbakemeldingene er at brukerne må prøve noen ganger før de blir overbevist, sier han.

Partyka har flere konkurrenter i dette markedet, med Geberit som den største. Likevel:

– Dette markedet ønsker vi vekst i sammen med våre konkurrenter. Den største konkurrenten er papirrullen og tradisjonelle toaletter, sier han.

Kontrolleres med mobilen

Nyheten for dette produktet ligger i teknologien: Brukerne av smarttelefon kan laste ned Grohe Spalet app. Den lar deg programmere din egen profil slik at alle Sensia-toaletter i verden automatisk leverer akkurat de innstillingene du ønsker i forhold til spraytype, vanntrykk og temperatur.

Ifølge Grohe kombinerer det kommende dusjtoalettet det beste fra to verdener: tysk design og engineering og japansk spakultur.

GroheSpaletSensia
SMART DUSJTOALETT: Lokket åpnes automatisk når du nærmer deg og lukkes når du er ferdig.
 

Ren med vann og luft

Dusjtoalettets hovedpoeng er å rengjøre og forfriske huden uten å bruke papir eller kjemikaler. Varm luft sørger for at du blir tørr.

«Sensia Arena Spalet»kan justeres til ditt behov for strålestyrke, strålestilling, vanntemperatur og varigheten på rengjøringsseansen.

Produsenten Grohe opplyser også at en nyskapende luktutvinning sørger for å at luften holdes i toalettet og ikke går ut i rommet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse