loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
TILBAKE IGJEN: Teamleder innesalg Sonja Johannessen Betele, direktør Daniel Kristensen og regionansvarlig Gøran Andersen på VVS-dagene 2016
TILBAKE IGJEN: Teamleder innesalg Sonja Johannessen Betele, direktør Daniel Kristensen og regionansvarlig Gøran Andersen på VVS-dagene 2016

Varmepumpeeksperten ABK AS

/ 2018-06-07 08:00:06

Interessen for varmepumper er økende. Dermed blir VVS-dagene ekstra interessante for ABK AS i år.

– VVS-dagene er en spennende møteplass hvor vi får eksponert våre produkter til kunder og samarbeidspartnere., sier utstillingsansvarlig Mikkel Andenæs i ABK AS.

ABK AS ble etablert i 1991. Selskapet har utviklet seg fra å være en entreprenør til å bli en importør og grossist med høy tverrfaglig kompetanse. Hovedkontoret er lokalisert på Brobekk i Oslo, avdelingskontorer i Hamar, Bergen, Trondheim og Stavanger og salgskontorer i Larvik og Bodø.

Høye forventninger

Selskapet som har rundt 90 ansatte omsatte for hele 421 millioner kroner i 2017, opp over 14 prosent fra 2016. Driftsresultatet ble solide 43 millioner kroner.

– Vi har høye forventninger til VVS-dagene. Interessen rundt varmepumper er økende blant dem som besøker denne messen, forklarer Andenæs.

Morsomt konsept

ABK skal vise fram et komplett spekter av varmepumper fra blant annet Nibe og Toshiba. I tillegg kommer spennende alternativer med naturlig kuldemedium.

– Hvordan skal dere få besøkende til å besøke akkurat deres stand? 

–  Vi jobber med et morsomt konsept som kan gi en stoppeffekt for de besøkende hvor de kan se spennende førsteklasses håndverk.

Målgruppen er alle som har eller burde ha varmepumper som en del av sitt arbeid.

Energieffektivisering

Utover produktene er ABK ledende innen prosjektering, kursing, teknisk support og vedlikehold av varmepumpesystemer.

– Våre varmepumpeleveranser bidrar årlig til anslagsvis 100 GWh i energieffektivisering. Dette tilsvarer energibruken til mer enn 5.000 boliger. Det gjør oss til en betydelig bidragsyter for et bedre miljø, sier Andenæs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse