loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
I dag er Boligmappa integrert i 27 fagsystemer som håndverkere bruker daglig, slik som Visma Contracting, Tripletex, Cordel, ByggDok, Cerum, Holte Joboffice, Handyman, Nelfo Ressurs og mange flere.

Ønsker 500 000 boliger i Boligmappa

/ 2016-06-06 12:04:47

Boligmappa lanserer nå en ny versjon av nettsiden og ruller samtidig ut sin største markedskampanje noen sinne. – Vi sikter mot en halv million registrerte boliger innen utgangen av året, sier daglig leder Per-Christian Svendsen.

Boligmappa.no er resultat av et felles bransjeløft for å forbedre boligeieres tilgang til viktig boligdokumentasjon og er det eneste serviceheftet for norske boliger som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere. Boligmappa.no er et fellesinitiativ fra Ambita, NELFO, Elektroforeningen og Rørentreprenørene Norge. Målet er å forenkle boligeieres tilgang til boligdokumentasjon.

Boligmappa.no har siden oppstarten i 2012 videreutviklet produktet, med ny design og tjenester. I dag er Boligmappa integrert i 27 fagsystemer som håndverkere bruker daglig. I det daglige betyr dette effektivisering gjennom spart tid samt bedre kontroll og oversikt.

Skal gi trygghet

Boligmappa følger boligen over tid og er tilgjengelig for dem som står registrert som eiere. Når man flytter vil den nye eieren overta boligens mappe, mens du overtar boligmappa til den boligen du flytter til.

– Vi gjør det mulig å loggføre arbeid utført av kvalifiserte håndverkere på norske bygg og boliger. Dette gir trygghet både for selger og kjøper og er verdiøkende for boligen. 57 prosent sier nemlig de er villig til å betale mer for boligen om de vet at alt arbeid er utført av kvalifiserte håndverkere, og at arbeidet er godt dokumentert, sier Svendsen.

– Boligmappa digitaliserer vekk de useriøse aktørene, sier Svendsen.

Enklere for bransjen

For boligeiere er det gratis å bruke Boligmappa.no. Håndverkere betaler en fast pris for å loggføre arbeid og overføre dokumentasjon på alle typer bygg og boliger i Norge, også næring og fellesareal i borettslag. Prisene varierer etter fagområde og antall ansatte.

– Det man egentlig betaler for er en effektivisering av egen virksomhet, bedre kontroll og oversikt for bedriften. Nøkkelen for å få med bransjen ligger i å gjøre hverdagen enklere, sier Svendsen.

I skrivende stund er det ca. 1750 virksomheter og 80 offentlige tilsyn som bruker Boligmappa.

– Vi har så vidt skrapet i overflaten. Det er mange som skal med både blant boligeiere og bransje, men vi skal kun ha seriøse aktører med på laget, sier Svendsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse