loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
TIL SALGS: Nettbutikken er til salgs, men firmaet selv avviser at denne annonsen finnes. (Faksimile fra Finn.no)

24VVS selger nettbutikken

Georg Mathisen / 2019-03-17 19:39:18

24VVS – nettbutikken som hører til den omstridte Rørleggervakta – ligger ute for salg på Finn, men nekter selv for at den er til salgs.

295 000 kroner ber eier og daglig leder Øystein Helgheim om for nettbutikken 24VVS. Det er samme nettadresse som også Rørleggervakta 24VVS bruker – tjenesten som Markedsrådet nettopp ila gebyrer på 210 000 kroner for villedende markedsføring.

Nettbutikken

Tidligere har både Rørfag og flere lokalaviser skrevet om hvordan Rørleggervakta 24VVS har presentert seg som et landsdekkende firma. I realiteten har firmaet bare tatt imot henvendelser fra forbrukere som trenger rørlegger raskt, sendt ut noen fra en lokal bedrift og lagt på gebyr for jobben.

Denne gangen er det nettbutikken som ligger ute for salg på Finn. Det er en nettbutikk med hele VVS-spekteret inne, ordnet i kategorier, og med mulighet til å legge inn andre varer om du ønsker, ifølge annonsen.

– Ingen annonse

Helgheim står som kontakt på annonsen, mens mobilnummeret som oppgis, er firmanummeret som  Rørleggervakta 24VVS bruker. Rørfag har tatt kontakt, blant annet for å spørre om også Rørleggervakta er en del av handelen eller om det tilbudet skal drives videre fra en annen nettadresse.

Henvendelser gjennom meldingstjenesten til Finn har vi ikke fått svar på, men på telefon påstår firmaet at det slett ikke har noen annonse ute om salg.

«Enestående nettbutikk»

Ifølge annonsen er alle varene i nettbutikken koblet opp mot databasen til VVSNRF. Bilder og informasjon om produktene hentes derfra. – Dette er en enestående nettbutikk med en løsning ingen andre har, ifølge Helgheim.

Både domenet 24vvs.no og 24vvs.com er en del av handelen.

Rørfag har også forsøkt å ringe Helgheim direkte, uten å få svar. Nummeret hans er viderekoblet til svareren til Rørleggervakta 24VVS.

Saken oppdateres hvis 24VVS eller Helgheim svarer på henvendelsene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse